header2

jeslicky Podívejte se na video a několik fotografií ze setkání dětí u jesliček na Štědrý den v kostele v Aši.
Hudba: koncert sboru Chorus Egrensis v Hranicích

phoca thumb m dsc 0290 6.12. proběhla v naší farnosti Mikulášská besídka. Pro děti byly připaveny soutěže, divadlo, k tanci a poslechu hrála živá kapela, nechyběla ani tombola. Několik fotografií vám přinášíme v této fotogalerii.
(klasické zobrazení)

phoca thumb m 44p1230877V červenci strávilo společenství rodin společnou dovolenou v Sepekově.
(klasické zobrazení)

phoca thumb m dsc 01814.11. na svátek sv. Karla Boromejského jsme slavili poutní mši svatou v kostele v Mokřinách
(klasické zobrazení)

phoca thumb m velikonoce1 customO Velikonocích proběhla na našich farních stránkách fotosoutěž na téma půst a Velikonoce. Soutěžní fotografie si můžete prohlédnout ve fotogalerii. Přidány jsou i některé mimosoutěžní fotografie.

(klasické zobrazení)

phoca thumb m dsc 0845V pátek 23.5. proběhla v naší zemi Noc kostelů. Naše farnost se k této akci přidala také otevřením kostelů v Aši, Kopaninách, Nebesích, Hazlově, Mokřinách a Hranicích. Navíc byl vypraven autobus, který zdarma odvezl zájemce do jednotlivých kostelů. Součástí okružní jízdy byla i komentovaná prohlídka kostelů.

(klasické zobrazení)

phoca thumb m wp 000298V sobotu 22.března se konalo další setkání rodin. Některé děti pod dohledem dospělých přespaly na faře.

(klasické zobrazení)

phoca thumb m p1220897V únoru se rodiny s dětmi vypravily na výlet. Sněhu moc nebylo, ale to není tuto zimu nic mimořádného.

(klasické zobrazení)

phoca thumb m img 2032Čtvrtý týden v lednu se konal v Aši ekumenický týden modliteb. Setkání začalo v Římskokatolickém kostele, další den pokračovalo v modlitebně Českobratrské církve evangelické a celé setkání se zakončilo v nové modlitebně Sboru Bratrské jednoty baptistů. Podívejte se na fotodokumentaci celé akce.
(klasické zobrazení)